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INSTRUCTIONS 

 
You are voting on various amendments to the Amended Bylaws for the GLA, adopted on 
November 16, 1998. The amendments are set forth below. These amendments will modify the 
existing Bylaws as specifically stated in these amendments.   
 

THE FOLLOWING INFORMATION IS FROM THE BYLAWS  
AND MONTANA LAW, AND GOVERNS YOUR VOTE: 

 
Voting Requirement for Passage: According to Article XII, Section 1 of the Bylaws,  
 

A. Interpretation and Amendments.  The Board shall have the power to interpret all the 
provisions of these Bylaws and such interpretation shall be binding on all persons.  These 
Bylaws and the Articles of Incorporation may be amended, repealed or altered, in whole or in 
part, from time to time whenever at least fifty-one percent (51%) of the Membership Interests 
of the Association in good standing at the time attending any Annual or Special Meeting, 
where such proposed action has been set forth in the call and notice of such meeting, shall 
have voted in favor of such amendment.  Any such amendments may be proposed by the 
Board of Directors or by a petition signed by at least twenty percent (20%) of the Members.  
Once made, any such amendments, alterations, changes or new Articles or Bylaws, or the 
repeal of any provision thereof, shall apply to all Members as fully and to the same extent as 
if originally included herein or in the Articles of Incorporation. 

 
Pursuant to the Bylaws, Article V, Section E. “Quorum.  Except as otherwise provided herein, 
the presence in person or by proxy of Members having twenty-five percent (25%) of the total 
authorized votes of all Members of record of the Association shall constitute a quorum at all 
meetings of the Members….”   

 
 
Changes in the Declaration language are denoted with italics (new language) 
and strikethrough (removed language.)   

 
Please check “Yes” or “No” for each proposed amendment presented on the 
following pages.  
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THE FOLLOWING AMENDMENTS ARE FOR YOUR CONSIDERATION 

 
 
Amendment 1. 

 
ARTICLE V: MEETINGS OF MEMBERS 
 
D.  Notice of Meetings.  The Secretary shall by U. S. mail, postage prepaid, personal 
delivery, or facsimile transmission (“fax”), or, if the Owner has given Owner’s written 
consent to be notified by e-mail, by the Owner’s e-mail address on record with the 
Association, give a notice for each Annual Meeting or Special Meeting of the Members at 
least thirty (30) days, but not more than sixty (60) days prior to such meeting.  The notice 
shall state the purpose thereof, as well as the time and place where it is to be held.  Said notice 
shall be mailed, or faxed, or e-mailed to each Member at his address, or fax number, or e-mail 
address of record with the Association or at such other address, or fax number, or e-mail 
address as the Member shall have designated by notice in writing to the Secretary.  Notices of 
Annual Meetings shall include a ballot for electing the Board of Directors and a proxy form.  
The mailing of notice of a meeting in the manner herein shall be considered service of notice. 
 

_____ Yes, I am voting for the proposed Amendment to Article V, Section D of the current 
Bylaws as presented in Amendment 1. 
 
_____ No, I do not want to amend the current Bylaws as presented in Amendment 1. 
 
 
 
Amendment 2. 
 

ARTICLE VI: BOARD OF DIRECTORS 
 
G. Notice.  Notice of meetings shall be mailed, delivered personally, or faxed, or e-mailed by 
the Secretary, or other person designated by the President, to each Director to be received not 
less than three (3) days before any such meeting.  Notice of a Special Meeting shall state the 
purpose thereof, place, date and time.  If sent by mail, the notice shall be deemed to be 
delivered on its deposit in the U. S. Mail.  If notice is sent by fax, it is deemed delivered when 
the fax transmission is complete to the fax number last given in writing to the Secretary by the 
Director.  If the notice is e-mailed, it is deemed delivered when the e-mail is sent to the e-mail 
address last given in writing to the Secretary by the Director.  The notice may be waived by 
any Director by signing a written waiver to be filed with the Minutes of the meeting.  If all of 
the Directors attend a meeting or if all of the Directors sign a written waiver, the requirement 
of notice shall be deemed thereby waived, except where a Director attends a meeting for the 
express purpose of objecting to the transaction of any business because the meeting has not 
been lawfully called or convened. 

 
_____ Yes, I am voting for the proposed Amendment to Article VI, Section G of the current 
Bylaws as presented in Amendment 2. 
 
_____ No, I do not want to amend the current Bylaws as presented in Amendment 2. 


